Massages & Behandelingen

Let op: U kunt niet terecht voor erotische doeleinden

Ontspanning massage

Deze massage zorgt niet alleen voor plaatselijke of gehele ontspanning, het heeft ook invloed op de bloedcirculatie, lymfestroom en stofwisseling. Massage zorgt er voor dat de spier- en weefselspanningen afnemen en het immuunsysteem versterkt.

Een ontspanning massage kan je helpen uit je hoofd te komen en meer in  contact te komen met je lichaam. Dit is iets waar we vaak aan voorbij lopen de afgelopen jaren door de drukte en snelheid van de dag.

Even weg uit de sfeer van alledag en een moment voor jezelf.

Deze massage duurt een half uur of 55 minuten

Zwangerschapsmassage

Terwijl je buik steeds groter en zwaarder wordt, ben je druk bezig om op je werk en thuis alles in orde te brengen voor de komst van de baby.

Je rug, het bekken en je schouders krijgen bij een zwangerschapsmassage - omdat er op deze spieren tijdens de zwangerschap steeds meer belasting komt - extra aandacht. Gedurende je zwangerschap kan je lichaam meer vocht gaan vasthouden. De massage kan ervoor zorgen dat het vocht makkelijker wordt afgedreven. Na de massage voel je je in ieder geval een stuk fitter en zijn je spieren meer ontspannen.

Je kunt al van een zwangerschapsmassage genieten vanaf de drie maanden zwangerschap tot aan de uitgerekende datum.

Deze massage duurt 55 minuten

Introductie les babymassage

Het masseren van je baby is een heerlijke bezigheid. De techniek is eenvoudig en je kunt er heel veel mee overbrengen: liefde, begrip en aandacht. Er zijn weinig extra 'spullen' voor nodig behalve tijd. De voordelen voor baby's op korte en lange termijn zijn groot en ook voor de ouders werkt het masseren van hun kind positief.

Ik kom bij je thuis op dag en tijd die uitkomt voor jullie. Ik neem mijn spullen mee en leer je de massage en vertel je veel over het dragen en draaien van je kleine en andere zaken. Ook gaan we de baby samen in de tummy-tub doen op de manier waar hij voor bedoeld is. Namelijk de baarmoeder nabootsen. Onwijs gaaf!

Deze activiteit duurt ruim een uur

Rug, nek en schouders of bekken massage

Een stevige massage voor rug, nek en schouders en/of bekken wanneer je veel klachten hebt door bijvoorbeeld thuiswerk, stress en overbelasting.

Bij deze massage ga ik echt de knopen in dit gebied los masseren en de doorbloeding van de spieren stimuleren zodat ze de afvalstoffen gaan afgeven en het zelf herstellend vermogen weer op gang komt.

Hierbij maak ik vaak gebruik van cupping cups. Deze cups zet ik vast op je rug (zuigt vacuüm) of ga er mee bewegen. Het vacuüm omhoog trekken van de huid en spier heft blokkades op en zorgt voor een versoepeling van de spieren omdat het melkzuur uit de spier gezogen wordt die voor blokkades zorgt. De doorbloeding krijgt een boost waardoor afvalstoffen beter afgevoerd kunnen worden.

Deze massage duurt een half uur of 45 minuten

Hot Stone massage

Door het gebruik van de hete stenen trekt de warmte dieper en intenser door in de spieren waardoor er een diepere ontspanning ontstaat.

Contra indicatie: zwangerschap, sommige vormen van Reuma (vraag altijd advies aan je arts), huidontstekingen, koorts of hoge bloeddruk.

Deze massage duurt een uur of 1,5 uur

Chi Nei Tsang Buikmassage

De ontspannende orgaanmassage maakt de buik op een zachte en diepe manier vrij van blokkades. Deze krachtige, eenvoudige toepassing, Chi Nei Tsang (CNT), heeft zijn wortels in het oude, Taoïstische China en betekent letterlijk “het bewerken van de energie van de interne organen”.

De massage ontgift, brengt emotioneel evenwicht, versterkt en wakkert het helend vermogen van het lichaam aan.

De massage kan erg intens zijn zowel emotioneel als fysiek omdat er blokkades kunnen zitten die aandacht vragen en er dus emoties kunnen loskomen of de plek gevoelig kan zijn. En natuurlijk zijn de emoties die vrijkomen welkom en hoop ik de sfeer de creëren op dat moment dat je ze ook durft te laten gaan. Voel je welkom.

Contra indicatie: het hebben van kanker, ms, aids of andere degeneratieve ziektes. Zwangerschap, menstruatie en vleesbomen. Mits de arts akkoord geeft.

Deze massage duurt een half uur. Word ook vaak gecombineerd met een ontspanning massage

Let op: U kunt niet bij mij terecht voor erotische doeleinden

 

DSC_4960
DSC_4862
DSC_4885