Afspraak annuleren

Het kan voorkomen dat je een afspraak hebt gemaakt voor een massage maar onverhoopt toch niet meer kunt komen (om welke reden dan ook) op de eerder gemaakte afspraak. In dat geval kun je de afspraak annuleren. Of het annuleren kosten met zich meebrengt hangt af van het moment van annuleren.

Ziekte

Wanneer je je niet fit voelt of ziek bent, of andere symptomen vertoont waardoor een massage niet op veilige wijze (voor jouw lijf) kan doorgaan, dan worden er vanzelfsprekend geen annuleringskosten in rekening gebracht.

Bevallen

Het kan natuurlijk ook voorkomen dat je een afspraak hebt staan en je bent kort ervoor bevallen. Dan is annuleren volledig kosteloos en wens ik je vooral alle geluk toe.

Annuleringskosten

Het kan zijn dat er annuleringskosten in rekening worden gebracht. Dit hangt af vanaf het moment van annuleren. Dit moment van annuleren word vastgesteld op de tijdstempel van de e-mail of het tijdstip welk geregistreerd staat in het reserveersysteem.

  • Een afspraak kun je tot 24 uur voor aanvang kosteloos annuleren. Annuleer je de afspraak korter dan 24 uur voor aanvang, dan betaal je de helft van de kosten van de afspraak. Wanneer je niet verschijnt op de gemaakte afspraak (no show), dan word het volledige bedrag in rekening gebracht.

De betaaltermijn is 14 dagen. Mocht de betaling dan uit blijven, zal het incassotraject in werking worden gezet. De eventueel daarbij komende kosten zijn voor je eigen rekening.

Hoe kan ik de afspraak annuleren?

Je kunt de afspraak annuleren door gebruik te maken van het contactformulier, de afspraak bevestiging (waarin een link staat om te annuleren of te verplaatsen) of stuur een berichtje/belletje. Vertel hierin de reden van annulering. De tijdstempel van de e-mail is bepalend van hoe hiermee om word gegaan.