Verkoop

IMG_20220507_173105

Aromatherapie inhalator

Een aromatherapie inhalator is de ideale manier om je favoriete etherische olie altijd bij je te hebben als je onderweg bent.

Een aroma diffuser kan je niet overal mee naar toe nemen, maar een aromatherapie inhalator past in je jaszak, tas, een bureaula, of de auto.

En ze zijn geweldig voor op kantoor,  als je collega´s een aroma diffuser niet zo kunnen waarderen.

Waarvoor kan je de aromatherapie inhalator gebruiken?

  • Om hooikoorts of allergie irritatie te verminderen en de slijmvliezen ontlasten.
  • Als anti stress, voor ontspanning.
  • Om je neus vrij te maken bij verkoudheid of griep.
  • Tegen misselijkheid en reisziekte.
  • Als een snelle oppepper bij vermoeidheid.
  • Bij heimwee, een vertrouwde geur kan ervoor zorgen dat je je sneller thuis voelt.
  • Bij het studeren en bij examens. Gebruik dezelfde geur tijdens het studeren ook bij je examen om je geest te stimuleren.
  • En natuurlijk om je favoriete geur altijd bij je te hebben en tussendoor even te kunnen ruiken.

Prijs €5,- per stuk

IMG_20220402_212358
IMG_20220508_100443
IMG_20220402_212556

Diverse soorten badzout met Epsomzout (bitterzout)

Bitterzout staat ook bekend als Epsom zout of magnesiumsulfaat. Magnesium is een belangrijk mineraal voor veel processen in ons lichaam, maar met name het goed functioneren van je zenuwen en spieren. Bitterzout baden bieden een uitkomst! Als het bitterzout is opgelost in water is het magnesium goed via je huid te absorberen en komt het in je lichaam terecht waar het z'n belangrijke taak weer kan vervullen.

In het bijzonder bij stijve spieren kan bitterzout in je badwater een uitkomst zijn! Het ontspant en versoepelt je spieren. Ook helpt het je huid te ondersteunen. Heb je geen bad? Geen probleem, als je het bitterzout als scrub gebruikt werkt het ook, of je kunt het in een voetenbadje gebruiken.

Door de toevoeging van Dode zeezout en Baking soda is dit ook zeer geschikt voor de tere huid.

Hoe je bitterzout kunt gebruiken

Voor een heerlijk ontspannend bad voeg je 2 a 3 eetlepels bitterzout toe aan een vol bad. Blijf minstens 40 minuten in het badwater zitten.

Als scrub onder de douche neem je zoveel bitterzout in je hand als je nodig denkt te hebben en scrub met het zout over je vochtige huid. Besteed extra aandacht aan plekken waar je spieren vermoeid zijn. Bitterzout is ook geschikt om je gezicht voorzichtig mee te scrubben.

Voor een voeten bad voeg je een eetlepel bitterzout toe aan een voetenbadje met warm water. Laat je voeten minimaal 10 minuten weken in het water en droog af. Heerlijk voor vermoeide voeten!

Welke soorten maak ik:

Hatsjoe: Hier zit oa diverse soorten zout, Bergamot, Lemongrass, Eucalyptus en rozemarijn in. Heerlijk om te gebruiken wanneer je verkouden bent.

Detox: Hier zit oa diverse soorten zout, Amandelolie, Grapefruit, Sinaasappel, Ceder en Limoen in. De hoge concentratie Epsom in deze variant in combinatie met de etherische oliën geven je lichaam de detox die het nodig heeft.

Relax: Hier zit oa diverse soorten zout, Amandelolie, Lavendel, Bergamot en Patchoeli in. Heerlijk uurtje ontspannen in bad. Gewoon omdat je het verdiend.

Focus: Hier zit oa diverse soorten zout, Mandarijn, Ylang Ylang, Patchoeli en Geranium in. Heerlijke geuren om er weer lekker tegenaan te gaan.

Opkikkertje: Hier zit oa diverse soorten zout, Vanille, Sinaasappel, Ceder en Lavendel in. Een goede mix om stress en spanningen even te laten gaan.


Prijs

Probeer/ cadeau potje 100 gram (1 a 2 keer badderen)        €5,-

Grote pot 500 gram (8 a 9 keer badderen)                             €12,50

Omdat ik de footprint zo klein mogelijk wil houden zit er statiegeld op de potjes. Of je komt het terug brengen en je krijgt er statiegeld voor terug óf je neemt het potje mee en ontvangt de statiegeld als korting op je volgende pot.

Statiegeld klein potje                                                            €1,-

Statiegeld grote pot                                                              €2,-